Какво търсиш? Къде?

Информация за бъдещи партньори и приятели

Какво предлага DISCOUTNS.bg? Карта за отстъпки Периодични брошури Ваучери за намаления Контакти Свържете се с нас
emailoffice@discounts.bg
телефон0886 25 44 69
Работно време:
Понеделник - Петък: 9:30 - 18:30

Бизнес партньори Част от нашите партньори
Партньори на DISCOUNTS.bg
Бизнес партньори Другите за идеята на DISCOUNTS.bg
Сайтът Discount.bg ще бъдe продукт, предоставящ отстъпки в сфери от първа необходимост – хранителната промишленост, фармацевтиката, електротехника, стоки и услуги за дома, здравно обслужване и още много други. Радио Magic FM · 13 Юли 2011 · Цялата статия
Партньорска секция - DISCOUNTS.bg

Кои сме ние?

"DISCOUNTS.bg" е част от холдинг с разнородна дейност в сферата на услугите, който вече години наред се е наложил на пазара. Името "Пропърти Мениджмънт БГ" ООД е позната марка за качество, коректност и отговорност към всички партньори и клиенти.

Какво можем да ви предложим?

DISCOUNTS.bg е уникален по рода си портал, който има за цел ефективно и успешно да рекламира бизнеса ви като успоредно с това изгради и развие имиджа ви пред лицето на настоящите и бъдещите ви клиенти. Ставайки част от семейството на DISCOUNTS.bg, вие си гарантирате непрестанно нарастващ брой лоялни потребители, засилено присъствие при търсене в интернет, а също така и възможност за много нови, разнообразни и ефективни методи за реклама пред широка аудитория. Във времена на криза всичко това неизменно ви изправя едни гърди напред пред вашите конкуренти!

Нека работим заедно!

Дайте трибуна на бизнеса си и увеличете клиентелата си напълно безплатно!

Свържете се с нас