Какво търсиш? Къде?


DISCOUNTS.bg – твоята карта за намаления!
Спестявай без ограничения и по всяко време с една карта за много отстъпки!
Виж как работи твоята карта за отстъпки!
discounts.bg Свободата да решаваш какво, къде и кога да закупиш – без валидност на офертата и без скрити условия. Защо да купуваш неща, от които нямаш нужда, само защото напоследък е модерно да се пазарува пред виртуален часовник с изтичащо време или брояч на изчерпващи се ваучери. Прави го по усет и винаги изгодно!
discounts.bg Гарантирано увеличаващ се с всеки ден брой на обектите, в които може да пазарувате с намаление. Екипите ни неуморно кръстосват града и договарят включването в проекта на нови партньори от разнообразни отрасли! А всеки нов обект е поле за изява на твоята карта, нали така?! Тествай я!
discounts.bg Носиш в себе си само една единствена карта, а не 20 или 30 различни такива, всяка от които да е предназначена за различни търговци. Не издувай портфейла си с безполезни карти, а с много спестени левчета! От много пари глава не боли!
discounts.bg Картата не е поименна и може да се ползва от цялото семейство. Да, знаем, че е хубаво да виждаме името си на всякакъв вид карти –кредитни, дебитни, лични, дипломи и т.н., кара ни да се чувстваме силни и успели. Но когато става дума за спестяване, защо да подчиняваме колективния интерес на това какво пише на една карта?! Напротив – картата е тази, която без изключение се съобразява с нуждите и плановете на всеки един член на семейството. "Колкото повече, толкова повече"
discounts.bg Без необходимост от презареждане, попълване на талони или събиране на точки. Нямаме също и албумче, където да лепим стикери и да чакаме награда! Просто защото нямаме нужда от такива! За да ползваш картата за намаления на DISCOUNTS.bg, ти е нужно само добро настроение и идея какво да си купиш... Спестените парички ще ти дойдат като чист бонус!
discounts.bg Включваш се директно и напълно равноправно в благотворителната ни кауза "Спести и дари!", подпомагаща децата в неравностойно положение от у-ще за слепи "Луи Брайл" в София. Избрахме това за наша кауза, защото дори сега, когато четеш тези редове, може би не осъзнаваш какво богатство е зрението и как то отваря за теб пъстрия живот навън. Нашите приятели от "Луи Брайл" го знаят, но уви не могат да променят кой знае какво... А и не искаме да подражавaме на онези популисти, които ежедневно си играят с чувствата на обикновените хора, докосват добротата им и ги агитират да "помагат" като пращат смс-и или да даряват средства по някакви неясни банкови сметки. Знай, че като закупиш своята DISCOUNTS.bg карта за отстъпки, ние автоматично даряваме 10% от стойността й от твое име. Ти вече си дарил и помогнал на общата ни кауза!
discounts.bg Твоите лични данни си остават единствено и само твои, на нас не ни трябват. Имаме си собствени ЕГН-та, а и все още не можем да запомним номерата на личните си карти!
discounts.bg Важи за цяла календарна година и още с първите няколко покупки ти се отплаща за доверието. Сметката е лесна – с тази карта не може да спести единствено човек, който не харчи пари цяла година. А срещал ли си такива хора?!

Печели и помагай винаги, когато харчиш пари! Една карта с много отстъпки навсякъде и по всяко време! DISCOUNTS.bg - за теб!
Част от нашите партньори:
Adrenalin Mega Dance Center Etap Adress Европът София Ауто Rollplast Ключарски услуги Eukanubia