Какво търсиш? Къде?
Начало София Домашни любимци Ветеринарни клиники Ветеринарна клиника "АмиВет"
Share
Добави в Svejo
Ветеринарна клиника "АмиВет" - Главна снимка Ветеринарна клиника "АмиВет" - Снимка 1Ветеринарна клиника "АмиВет" - Снимка 2Ветеринарна клиника "АмиВет" - Снимка 3Ветеринарна клиника "АмиВет" - Снимка 4Ветеринарна клиника "АмиВет" - Снимка 5

Ветеринарна клиника "АмиВет"

Ветеринарна клиника

Град: София, 1404 Адрес:

Манастирски Ливади, ул. "419" 29А (Клиниката се намира в кв. "Манастирски ливади - изток", Околовръстен път, зад газстанция "Рафа" ).
Мобилен: 0887 13 65 71
Сайт: www.amivetbg.com


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Клиниката ни разполага с две манипулационни, лаборатория, две стационарни стаи за максимален комфорт на домашният ви любимец и две операционни зали, обурудвани с апарат за инхалационна анестезия, пациентен монитор, даващ ни информация за състоянието на пациента през цялото време на операцията. Всички помещения имат изход за кислород, за да се оксигенират максимално бързо критичните пациенти. Предстои откриването и на хотел за животни.

Клиниката е оборудвана с дигитален рентген, ехограф, апарарти за извършване на пълна кръвна картина и биохимичен профил на кръвта. Тук се намира и първият в България спирален компютърен томограф (скенер) за животни, който позволява освен направата на дигитални рентгенови снимки, но и на множество срезове (сканове), даващи ни много по-детайлна информация за състоянието на домашният ви любимец. Скенерът ни помогна да издигнем на качествено ново ниво диагностиката и лечението на заболяванията. Вече е възможно поставянето на абсолютно прицизна диагноза при всички неврологични заболявания, дискови хернии, откриване на неопластични образувания и метастатични огнища. Това превърна клиниката ни в референтен център, що се отнася до образната диагностика. Работим с много други колеги ветеринарни лекари, желаещи да извършим компютърна томография на техните пациенти.

Предоставяме и възможността да получите максимално внимание и точна диагноза обоснована на клинични и параклинични изследвания, направени максимално бързо тук при нас, без да се налага да посещавате други лаборатории или клиники. Ние сме на разположение за вас 24часа в денонощието 365 дни в годината. С работата си ние се опитваме да отговаряме подобаващо на непрекъснато повишаващите се изисквания на стопаните за професионализъм и акуратност.

Регистратура и зоомагазин

Разполагаме с голям набор от лечебни храни от най-висок клас: Royal Canine, Hill’s, Eukanuba, както и с такива за ежедневно хранене: Happy dog, Nutram. Можем да ви предложим и различна лечебна и профилактична козметика на утвърдени фирми - Virbac, Versele-laga и др. Тъй като безопасността на вас и вашите любимци са наш приоритет, ние разполагаме с голям избор от средства за вътрешно и външно обезпаразитяване. По този начин можем да изготвим индивидуална схема за протекция на вашите животни, съобразена с вашите желания и спецификата на средата, в която ги отглеждате.Коментари към този обект


Работно време

Понеделник:от 9:30 до 20:30
Вторник:от 9:30 до 20:30
Сряда:от 9:30 до 20:30
Четвъртък:от 9:30 до 20:30
Петък:от 9:30 до 20:30
Събота:от 10:00 до 16:00
Неделя:от 10:00 до 16:00


QR код визитка