Какво търсиш? Къде?

Нашият екип

DISCOUNTS.bg е бранд на "Пропърти Мениджмънт БГ" ООД, компания с разнородна дейност в сферата на услугите, създадена през 2004 г. и успешно управлявана от екип от професионалисти с опит на пазара. Утвърдихме се благодарение на изградените през изминалите годините ползотворни контакти и желанието ни никога да не подвеждаме гласуваното ни от нашите партньори и клиенти доверие. Поредицата публични признания и стремежът да изкачваме високи върхове ни накараха да разширим и разнообразим дейността си, да бъдем по-креативни и да насочим поглед към нови предизвикателства.

DISCOUNTS.bg представлява уникален по рода си проект, който цели да събере на едно място всички възможни намаления на пазара. Времената са трудни и ние добре знаем, че всеки лев е от значение. Защо тогава да не пестим постоянно, навсякъде и от всичко? Ставайки част от семейството на DISCOUNTS.bg, вие си гарантирате редица отстъпки от разнообразни продукти и услуги, получавате свободата да решавате какво, къде и кога да закупите – без скрити условия!

Акцентираме силно и върху нашата DISCOUNTS.bg карта за намаления – средство, което умело замества десетките карти в портфейла като се отблагодарява на притежателя си целогодишно под формата на много спестени пари. Ангажираме се да увеличаваме избора на обекти с отстъпка и да помагаме да се чувствате по-добре, когато пазарувате! Разбира се, това съвсем не е всичко – посещавайте редовно сайта ни, за да се информирате за редица новости, които планираме, и да сте в час какво, къде и кога е изгодно да се купува!
Нашите клиенти са незаменими приятели и отговорността пред тях е задължение и стимул. Вярваме, че заедно можем да постигнем повече.
Ивалина Батева
Експерт Маркетинг и продажби

Станете партньор на нашия проект DISCOUNTS.bg и сами ще се убедите колко бързо потребителите, ползвайки картата за отстъпки, ще се насочат към Вашия бизнес!
Петя Тодорова
Експерт Маркетинг и продажби

За партньорите ни от търговската мрежа и клиентите ни, които смеем да наричаме приятели, стартирахме DISCOUNTS.bg – портал, който дава трибуна на бизнеса и в същото време помага на купувачите ежедневно. Тествайте ни, тук сме заради вас!
Петър Радев
Изпълнителен директор