Какво търсиш? Къде?
Начало София Всичко за дома и офиса Аксесоари Възглавници Спелта
Share
Добави в Svejo
Възглавници Спелта - Главна снимка Възглавници Спелта - Снимка 1Възглавници Спелта - Снимка 2Възглавници Спелта - Снимка 3Bio & Eco Expo 2011възглавница с естествен пълнеж за вашето бебевъзглавница с естествен пълнеж за седене

Възглавници Спелта

Онлайн магазин за възглавници с естествен пълнеж, еко пелени и още много био аксесоари

Град: София, 1463 Адрес:

Център, бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" №5
Мобилен: 0897 00 24 41; 0899 13 41 74
Сайт: www.spelta.biz


Предлагани намаления


10%
Намаления за всички останали стоки. За да се възползвате от отстъпката, мoля запишете уникалния номер на картата си в "бележки по заявката".
5%
Намаление за всички стоки в промоция. За да се възползвате от отстъпката, мoля запишете уникалния номер на картата си в "бележки по заявката".

Описание на обекта

Ние сме компания, създадена с идеята да предлага алтернативни продукти, изработени от материали с естествен произход. Идеята за възглавници, пълни със обвивки на спелта дойде още през 2006, а с изработването и предлагането им започнахме лятото на 2008. Представяме нови продукти, които до момента не присъстват на българския пазар, но отразяват желанието на все повече хора да живеят по-близо до природата, макар и в големия град. Вярваме, че предлагаме красиви и функционални еко продукти, които са издържливи, удобни и носят радост.

При нас ще намерите еко пелени, възглавници с естествен пълнеж, възглавници за бременни и кърмачки.

Грижим се за околната среда като опаковаме само в хартиени пликове и призоваваме клиентите си да рециклират.
Влагаме много радост и ентусиазъм във всичко, което правим и се надяваме това да се предава и на хората, с които работим. Радваме се на добрите отзиви на нашите клиенти и сме отворени за нови идеи и предложения.
Благодарим на всички, които ни подкрепят в това начинание - приятели, семейство, партньори, клиенти.

Ако желаете да вземете поръчката си от офиса ни, ТРЯБВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА НИ УВЕДОМИТЕ ЗА ДЕН И ЧАС, за да осигурим наличност на продукта.Коментари към този обект


QR код визитка