Какво търсиш? Къде?

Работа и кариерно развитие в DISCOUNTS.bg

Здравей!

Търсиш лесен начин за допълнителен или основен доход? Добър си в разговорите и често успяваш да убедиш околните в правотата си? Докажи го на нас, докажи го и на себе си! Практикувай свободно своите знания и умения, създай безброй важни контакти и бъди част от отговорните хора за създаването и развитието на един успешен бизнес!

DISCOUNTS.bg е марка на Пропърти Мениджмънт БГ – водеща компания от години, с блестящ имидж и разнородна дейност в сферата на услугите. DISCOUNTS.bg е най-обширният портал, събиращ всички отстъпки и намаления на едно място в България. Нещо повече, DISCOUNTS.bg притежава най-развитата и мащабна мрежа за партньорски отстъпки в София. Нашата карта дава на всеки свой притежател и неговото семейство възможност да ползват намаления за всякакви стоки и услуги – от стандартни покупки за дома, през по-крупни и дълго планирани разходи, до прекрасни почивки, развлечения и пътувания в чужбина, гарантиращи невероятни емоции.

За развитието на един такъв проект, обаче, ние имаме нужда от мотивирани хора, търсещи предизвикателства и имащи хъс безстрашно да се хвърлят в морето от разнородни бизнеси. Нашата идея е различна от концепцията на всички сайтове за колективно пазаруване. Ние не искаме да ограничаваме с часовници и броячи правото на всеки един от нас да използва отстъпка, за това, че е лоялен клиент на дадена фирма. Всеки има право на това! Ето защо имаме нужда от теб! Искаме да достигнем до всички най-често посещавани от хората обекти, а какво по-лесно от това да започнем с твоите любими?

Какво се изисква от теб?

  • Да посетиш любимите си места, местата, където работят твоите приятели, местата, където често посещаваш или имаш познати и да им предложиш да се включат в партньорската мрежа на DISCOUNTS.bg. Във времена на криза и жестока конкуренция едва ли ще ти бъде трудно да убедиш някой, че може да спечели от повечето лоялни клиенти, без това да му струва дори и стотинка
  • Да разпространяваш DISCOUNTS.bg карти по начин, който сам сметнеш за най-добър, това да ти носи допълнителни пари на момента
  • Да бъдеш мотивиран, отговорен и отворен към истински предизвикателства в реални бизнес ситуации.   
  • Да успяваш да организираш себе си по най-добрия начин, тъй като, най-малкото, няма да имаш шефове ;)

Какво можем да ти предложим?

  • Гъвкава, динамична и приятна работа, без работно време.
  • Заплащане, обвързано с резултатите, което ще обсъдим заедно, за да те мотивира да работиш възможно най-добре.
  • Помощ и съдействие при всякакви ситуации – имаш нашата подкрепа и няма да пестим опита си, за да постигнеш най-високи резултати. Винаги ще те напътстваме и ще ти помагаме при трудност.
  • Всички нужни рекламни материали и съвети за правилното представяне на услугите.
  • Работа в позната и престижна фирма, което ще допринесе за бъдещото ти развитие.

И така, ако си амбициозен и обичаш да постигаш големи успехи, за които да си отговорен единствено ти, ако ти е омръзнало от всички фирми, които търсят предишен опит, дипломи и непостижими препоръки, не ти дават да се докажеш и не позволяват да бъдеш успешен, тъй като си студент или пък току що си завършил, то съвсем спокойно можеш да се свържеш с нас, за да видиш, че може да бъде различно!

Нека заедно да създадем мрежата, която радва хиляди хора като им дава отстъпки и им помага да спестяват всеки ден и по всяко време!
Възможности за работа и развитие в DISCOUNTS.bgСвържи се с нас...

Твоето име:
Въведи името си, за да се обръщаме към теб лично.
Твоят e-mail:
Нужен ни е, за да осъществим обратна връзка.
Твоят телефон:
Ако желаеш да се свържем с теб по телефона.
Прикачи CV:
Ако желаеш можеш да ни изпратиш своето CV.
Съобщение:

Изпрати формата