Какво търсиш? Къде?
Share
Добави в Svejo
Облекла Excess - Главна снимка Облекла Excess - Снимка 1Облекла Excess - Снимка 2Облекла Excess - Снимка 3Облекла Excess - Снимка 4

Облекла Excess

Град: София, 0 Адрес:

Волуяк, ул. Зорница 43 (на площада под кметството)
Мобилен: 0889 83 39 88; 0888 50 63 19
Сайт: www.excesswear.com


Предлагани намаления


5%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

EXCESS е новата търговска марка на „Васов и син” ЕООД

Фирмата е основана през 1997 г. в град София от Юлиана Васова като малък семеен бизнес, съсредоточен в производството на трикотажни изделия.

Първоначално започва дейността си с изработване на детски облекла по свой дизайн, а след това въвежда собствени линии и за стандартни тениски, тениски тип „Лакоста”, ватирани суитчъри и блузи, както и анцузи от двуконечна и триконечна вата, предназначени за униформено облекло, рекламно и всекидневно облекло.

През годините „Васов и син” се развива и утвърждава като производител благодарение на високото качество на своята продукция, на коректността и лоялността към клиентите си.

От 2009 г. фирмата отново разширява своята дейност и започва да изработва собствената търговска марка за мъжки и дамски спортни дрехи EXCESS. Асортиментът на линията включва модерни и удобни анцузи, тениски, потници, клинове и други аксесоари, необходими за любителите на спорта.

За всички облекла и спортни екипи фирмата използва само висококачествени материали и платове, като залага на по-голямото съдържание на памук.

„Васов и син” предлага на своите настоящи и бъдещи партньори изработка на модели по описание и спецификация на клиента, както и изработване и поставяне на всякакъв вид рекламни и фирмени надписи със сито печат, фолио и бродерия.


Коментари към този обект


QR код визитка