Какво търсиш? Къде?
Share
Добави в Svejo
"Ник Арт", Sky City Mall - Главна снимка "Ник Арт", Sky City Mall - Снимка 1"Ник Арт", Sky City Mall - Снимка 2"Ник Арт", Sky City Mall - Снимка 3Ник Арт Студио - Sky City CenterНик Арт Студио - Sky City CenterНик Арт Студио - Sky City CenterНик Арт Студио - Sky City Center

"Ник Арт", Sky City Mall

Детски арт студиа

Град: София, 1574 Адрес:

Гео Милев, ул. Коста Лулчев №52, Етаж 2
Мобилен: 0896 71 71 84
Сайт: www.nik-bg.com


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички останали индивидуални стоки и услуги
5%
Намаление за всички индивидуални стоки и услуги в промоция

Описание на обекта

Шепа млади и вече не чак толкова млади весели хора, които желаят да предизвикват усмивки, да даряват щастие и любов в сърцата на малки и големи.

Детско Арт Студио НИК е един различен детски център в синхрон с природата за деца от 1 до 14 години.
Тук ще намерите дървени дидактични играчки, парти зона и мини сцена за представление-забавление, съоръжение за активни движения, творчески занимания за пораснали деца, кът за майки-кърмачки.

Човекът, от който започна всичко това се нарича Меглена Огнянова Костова: художник-приложник, майка на три деца, куче, и вече щастлива баба на едно внуче. Създател на "Мартеничките срещу една прегръдка" , "Детски център - Арт Студио НИК" и много интересни материали, комплекти, книжки и учебници за творчески занимания за деца и възрастни. Заедно със съпруга си Валентин Костов 20 години управляват фирмата. В екипа й работят талантливи актьори, художници и творци на свободна практика - хора, които обичат да творят и да се забавляват като създават красота и настроение.

Нашата мисия е да откриваме, предизвикваме, мотивираме и развиваме творческото мислене и умения в децата. Искаме да привличаме и все повече възрастни, да им припомним колко добре могат да се чувстват когато творят и създават красиви неща. Ние знаем, че това ни прави по щастливи и вярваме, че ще промени за добро нас и нашето бъдеще.


Коментари към този обект


Работно време

Понеделник:от 10:00 до 22:00
Вторник:от 10:00 до 22:00
Сряда:от 10:00 до 22:00
Четвъртък:от 10:00 до 22:00
Петък:от 10:00 до 22:00
Събота:от 10:00 до 22:00
Неделя:от 10:00 до 22:00


QR код визитка