Какво търсиш? Къде?
Share
Добави в Svejo
Матракс - Главна снимка Матракс - Снимка 1Матракс - Снимка 2Матракс - Снимка 3

Матракс

Водещ дистрибутор на стоки за съня в Югоизточна Европа.

Град: София, 1404 Адрес:

Манастирски Ливади, бул. "България" 111, Ембаси Суитс А, етаж 2, ап. 1
Телефон: 02/ 489 60 74 Факс: 02/ 869 00 13
Сайт: www.matrax.bg


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Матракс е водещ дистрибутор на стоки за съня в Югоизточна Европа. Ние сме млада и иновативна компания със свежи идеи и модерен подход, която се придържа към традиционните бизнес принципи – предлагане на качествен продукт, налагане на честност и почтеност в отношенията и спазване на поетите обещания и ангажименти.

В началото, септември 2005 г., екипът ни се състоеше единствено от няколко млади хора и телефон. Тогава, напълно убедени, че българските потребители заслужават наистина по-добър матрак, който да съчетава в себе си съвременните високотехнологични методи и природосъобразните естествени материали, уверено стартирахме лансирането на италианските матраци Magniflex на българския пазар. За щастие, членовете на семейство Magni прецениха, че ние сме правилните хора за целта и ни гласуваха доверие, като ни предоставиха  изключителните права за дистрибутиране на марката. По този начин се осъществи и самото зараждане на Матракс.
Точната комбинация от пламенен търговски екип,  леко ексцентричен маркетинг подход и предприемчиви партньори от веригите магазини, осъзнали предоставяната от нас уникална възможност,  бързо наложи Magniflex като най-добрия матрак на пазара и превърна Матракс в компания, на която да се подражава. Обратната връзка от страна на нашите клиенти не закъсня – хора, които не се бяха наслаждавали на истински сън през нощта в продължение на години, се надпреварваха да ни се обаждат, за да ни благодарят. Хора, които никога не се бяха замисляли за матрака си, започнаха да осъзнават, че пълноценният живот през деня изисква и пълноценен сън през нощта.
Пет години по-късно Матракс разшири дейността си към нови пазари – Гърция през 2006 , Румъния през 2008 и Македония през 2010.


Коментари към този обект


QR код визитка