inchide meniu

Sinsay Black Friday 2023

Продуктите се продават бързо
Почти изчерпана наличност

Най-очакваните отстъпки за Черния петък можете да намерите в sinsay.com.

Нашият съвет е да следите промоциите на Sinsay за BlackFriday 2023, тъй като сме сигурни, че предлаганите отстъпки ще ви изненадат приятно. Ние, екипът на discounts.bg, следим цялата нова и полезна информация и ви я представяме бързо, за да не пропуснете нищо, което може да ви заинтересува.

Прочетете още
Черен петък информация Sinsay
🛒 Категории Moda,
🚚 Безплатна доставка Да
📧 Отстъпка за абонамент за бюлетин Да
🎁 Карта за подарък Да
🏷️ Промоции Седмичен

Кодове и оферти за отстъпка

5%

Код за отстъпка Sinsay -5% на всичко в приложението

Покажете кода
GIN
15%

Код за отстъпка Sinsay -15% отстъпка при абониране за бюлетин

Покажете кода
GIN

Черен Петък в Sinsay – невероятните намаления, които чака цялото семейство

Когато в списъка ви с покупки за Деня на големите намаления има подаръци за цялото семейство, си струва да разгледате специалните оферти на sinsay.com/ro. Освен това, тук ще намерите всичко, което ви трябва за дома, когато искате да направите промени или да преобновите. Намаленията са толкова привлекателни, че със сигурност ще закупите много артикули… без обаче да надхвърлите бюджета.

Какви продукти съществуват в офертата на Sinsay през Черния Петък?

Ритейлърът ви е подготвил ексклузивни намаления, които се прилагат към всички артикули за облекло и обувки за жени, мъже, деца и бебета, както и за артикули за дома. Въпреки че цените са невероятно ниски, ще се радвате на продукти от качество, които отговарят на вашите изисквания и нужди.
Също така, наскоро бяха добавени в офертата и артикули за лична грижа и красота – грим, грижа за кожата и различни аксесоари – които са част от много обичани колекции като Bell Sinsay, Natural Beauty, Cutie Fruttie.

Подаръци за любимите, идеални за зимния сезон, които може да купите на Черен Петък 2023

Зимните празници не са далеч от събитието с най-големите намаления на годината, затова ви препоръчваме да се възползвате от възможността и да изберете подаръци за любимите си. Ще намерите и много лицензирани продукти като Batman, Superman, SpongeBob, Garfield, Hot Wheels, Rick and Morty, Smiley, Kosmos, които могат да бъдат забавна изненада, независимо от възрастта.

Какво трябва да направите, за да не пропуснете нито една от офертите, подготвени от Sinsay?

Ако сте се запознали с продуктите, които се предлагат в този онлайн магазин, и искате да не пропуснете никакви намаления, ви препоръчваме следното:

  • Създайте си акаунт преди деня на голямото събитие и останете влезли;
  • Запазете данните за доставка и избрания метод на плащане, така че да може бързо да завършите транзакцията и да не рискувате да се изчерпат наличностите;
  • Абонирайте се за информационния бюлетин, за да научите бързо за съществуващите оферти.