inchide meniu

CCC Black Friday 2024

Продуктите се продават бързо
Почти изчерпана наличност

Най-очакваните отстъпки за Черния петък могат да бъдат намерени в ccc.eu.

Нашият съвет е да следите промоциите на CCC 2024 BlackFriday, тъй като сме сигурни, че предлаганите отстъпки ще ви изненадат приятно. Ние, екипът на discounts.bg, следим цялата нова и полезна информация и ви я представяме бързо, за да не пропуснете нищо, което може да ви заинтересува.

Прочетете още
Черен петък информация Ccc
🛒 Категории Moda,
🚚 Безплатна доставка Да
📧 Отстъпка за абонамент за бюлетин Да
🎁 Карта за подарък Да
🏷️ Промоции Седмичен

Черен петък CCC 2024 – изключителни намаления на обувки и аксесоари

В гардероба винаги има място за още една двойка обувки, сандали, ботуши, кецове – и списъкът може да продължи. Затова си заслужава да се възползвате от най-ниските цени през годината, за да обогатите колекцията си от обувки. В Деня на големите намаления, на ccc.eu/ro ще намерите стотици модели с невероятни отстъпки. Освен супер достъпни цени, получавате и гаранция за качество, тъй като ритейлърът е един от най-големите производители на обувки в Европа и лидер на пазара в Полша.

Какви продукти ще се ползват от намаления в CCC по време на Черния петък?

За CCC се казва, че е раят на обувките и аксесоарите. Ще можете да намерите множество модели за жени, мъже и деца. Независимо от сезона или от типа продукти, които търсите, изборът е голям. Сред основните категории продукти са:

  • Обувки;
  • Чанти;
  • Аксесоари – бижута, колани, портфейли;
  • Козметични продукти и продукти за грижа за обувки;
  • Спортни артикули.

Новост тази година е, че ритейлърът добави към асортимента си и дрехи. Засега, колекциите са насочени предимно към дамските артикули, но със сигурност гамата продукти ще бъде разширена.

Кои марки ще участват в кампанията CCC Черен петък 2024?

Специални оферти са подготвени както от собствените марки на магазина като Lasocki, Gino Rossi, Badura, Sprandi, Dee Zee, така и от други известни или премиум марки като Adidas, Reebok, Puma, VANS, Champion, New Balance, Skechers и много други.

Какво трябва да направите, за да се възползвате от най-големите намаления през годината?

Препоръчваме ви да инсталирате приложението CCC на мобилния си телефон преди настъпването на най-очакваните намаления. Много от отстъпките ще бъдат достъпни само за потребителите на приложението. Също така, това е най-бързият начин да научите за офертите, подготвени от ритейлъра, и да поръчате преди стоките да се изчерпат. Запазете данните за доставка и метода на плащане, за да ускорите процеса.