Какво търсиш? Къде?
Начало Ихтиман Спорт и хоби Екстремни и забавни Лодкарница "Косатка"
Share
Добави в Svejo
Лодкарница "Косатка" - Главна снимка Лодкарница "Косатка" - Снимка 1Лодкарница "Косатка" - Снимка 2Лодкарница "Косатка" - Снимка 3Лодкарница "Косатка" - Снимка 4Лодкарница "Косатка" - Снимка 5Лодкарница "Косатка" - Снимка 6

Лодкарница "Косатка"

Лодкостроене, лодкодялане, лодкоправене и пътешествия.

Град: Ихтиман, 2060 Адрес:

, община Ихтиман, област Софийска
Мобилен: 0888061905
Сайт: http://lodka.eu


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Основната ни цел е да създаваме истински приключения с Лодки. Ще ви помогнем да построите собствената си лодка - здрава, лека, бърза и красива. Лодка, която е у дома си в морето и всяка водна площ, изминава сериозни разстояния, носи цялата ви екипировка.
Лодкарница Косатка разработва индивидуални и колективни програми за деца и възрастни за строене на малки плавателни съдове (кану, каяк и други).
Организира сериозни и увеселителни плавания у нас и чужбина за малки и големи.

За работата
За да се направи някоя от нашите лодки не се изискват специални умения, най-добрият  и най-важен инструмент е търпението, но ако е кът лодкостроенето е идеален начин за повишаването му. Специалистите твърдят, че в подходяща компания строенето на лодки дори е приключение.

За материалите
Избрахме дървото и производните му защо са красиви и съчетават невероятно добре здравина и тегло. Едно дърво във ветровит ден се огъва  и връща формата си може би хиляди пъти, милиони за година. Клоните му са достатъчно здрави, за да издържат теглото на всичките листа, при това са леки и плуват добре независимо дали са сухи или сурови. Почти съвършени от технологична гледна точка. Все пак съвременните технологии не са съвсем за изхвърляне. Шерплатът е използван от древността, или поне негово подобие е използвано в древен Египет. Излишно е по-дълго изброяване на достойнствата, освен може би едно – цената. Простичко казано шперлатът дава почти безкарайни възможности, защото се обработва лесно (не се налага да прехвърляш кубици дървесина за подходящото парче), достатъчно здрав е, и има ниско тегло.
В заключение – нашите лодки са леки колкото кевларени, кевлавлар-карбонови и пр. екзотични материали, при това са по евтини, спрямо стъклопластовите.
Коментари към този обект


QR код визитка