Какво търсиш? Къде?
Начало София Строителство и архитектура Преместване и хамалски услуги Хамали "Корект" - Професионален пренос и транспорт.
Share
Добави в Svejo
Хамали "Корект" - Професионален пренос и транспорт. - Главна снимка Професионален пренос и транспортХамали "Корект" - Професионален пренос и транспорт. - Снимка 2Хамали "Корект" - Професионален пренос и транспорт. - Снимка 3

Хамали "Корект" - Професионален пренос и транспорт.

Бързо, евтино, коректно

Град: София, 1756 Адрес:

Дървеница, ул. Пловдивско поле 15, магазин 6
Телефон: 0700 1 44 85 Мобилен: 0888 88 44 85 ; 0889 112465
Сайт: www.korekt-bg.com


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Защо да изберете хамалски услуги от Хамали “КОРЕКТ”?

Защото групата ни е съставена от млади и интелигентни хора (повечето от тях висшисти), хора мислещи, можещи да носят отговорност и да предлагат решения когато е необходимо.

Защото за около десет години сме се сработили като екип и опита, които сме натрупали в различни области на пренасянето ни прави професионалисти.
защото знаем, че няма по - голяма реклама от добре свършената работа и коректното отношение към клиента

“КОРЕКТ” Хамали е компания, специализирана в предоставянето на хамалски услуги и транспорт, като предлагаме на своите клиенти, както пренасяне на малки офиси и жилища, така и пренасяне на цели корпорации и сгради. При пренасяне на офиси и жилища “КОРЕКТ” Хамали осигурява не само професионални хамали и надежден транспорт, но и цялата гама от свързани с пренасянето услуги като: демонтаж и монтаж на мебели, опаковане на офис техника и мебели, демонтаж и монтаж на климатици и много други, съобразени с изискванията на клиента.

През годините “КОРЕКТ” Хамали спечели доверието на множество клиенти, като от 2008 година с цел да предложи по-бързи и надежни хамали на своите институционални клиенти, започна изграждане на мрежа от офиси в по-големите градове на България освен София. Към днешна дата “КОРЕКТ” Хамали разполагат с офиси по градове: “КОРЕКТ” Хамали София, “КОРЕКТ” Хамали Варна, “КОРЕКТ” Хамали Бургас, “КОРЕКТ” Хамали Пловдив и “КОРЕКТ” Хамали Стара Загора, собствен автопарк и стъбилен персонал от професионални хамали.

Търсите ли професионални хамали и транспорт в София или в България - Хамали КОРЕКТ е идеалния избор. В следващите редове може да разгледате няколко аргумента в полза на това твърдение. Защо да избера Хамалски услуги от Хамали КОРЕКТ :

- КОРЕКТ е фирма с огромен опит за българския пазар. Хамали КОРЕКТ между 1500 - 2000 пренасяния годишно. Хамали - КОРЕКТ са на пазара от 1998 година и са с повече от 12 години опит на един силно конкурентен пазар.

- Хамали “КОРЕКТ” инвестира и развива своите професионални хамали, като се стреми да задържи най-добрите от тях, защото знае, че една фирма е добра, ако в нея има добри професионалисти, и че качествено пренасяне става с качествени хамали.

- Хамали “КОРЕКТ” предлага високо ниво на обслужване, като в центъра на работата е поставена не печалбата на фирмата, а доволния клиент и максималното удовлетворяване на неговите нужди. Хамали КОРЕКТ са осъзнали, че доволните клиенти са най-голямата печалба и най-ценния капитал.

- Хамали КОРЕКТ работят на съобразени с пазара цени. Въпреки изключително професионалното и коректно отношение към клиента Хамали КОРЕКТ работят и са достъпни на едни много конкурентни цени.


Коментари към този обект


QR код визитка