Какво търсиш? Къде?
Начало София Спорт и хоби Курсове и обучение Клуб по спортни танци "Joy Dance"
Share
Добави в Svejo
Клуб по спортни танци "Joy Dance" - Главна снимка Клуб по спортни танци "Joy Dance" - Снимка 1Клуб по спортни танци "Joy Dance" - Снимка 2

Клуб по спортни танци "Joy Dance"

Клуб по спортни танци.

Град: София, 1797 Адрес:

Изток, бул. "Д-р Г. М. Димитров" №42
Мобилен: 0888 34 73 45; 0887 61 14 59
Сайт: www.joydance.hit.bg


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Ние ви предлагаме обучение по танци - стандартни и латиноамерикански - за удоволствие; в групови занимания или индивидуални уроци, по методиката на International dance teacher association, с което гарантираме, че с наученото при нас ще "плувате в свои води" и навсякъде по света.

 Латино танци - самба, румба, ча ча ча, пасо добле, джайв, салса, меренге. Потапяйки се в латино ритмите и характерните движения на тялото, ще си доставите удоволствието, което търсите.

Стандартни танци - валс, танго, фокстрот, виенски валс. Европейският стил на танците ще ви изненада с очарование, което не сте очаквали; ще откриете свободния полет на тялото и лекотата на движение.

Парти танци - последни дискотечни хитове, ретро музика. Стъпки и хореографии за дискотека и пиано бар.

Танци за сватбени и други тържества

Видео заснемане и анализ

Неразделна част от тренировките е системата body mind control, чиято цел е съвършено овладяване на тялото и създаване на експресивност на движенията.

Ние ви предлагаме не само танци за удоволствие и прилагане на наученото (в дискотеки, празници, рождени дни и др), но и развиваме и повишаваме танцовата и двигателна култура; създаваме условия и среда за добри социални контакти; благотворно повлияване на здравословното и физическото състояние, самочувствието  и цялостното развитие на личността.

 Възрастта не е от значение. Винаги можете да започнете.

По-високото самочувствие и напредък в танците можете да реализирате на тестовете за Social dance diploma, Bronze, Silver, Gold medal и по-високи степени, които отбелязват нивото, което сте достигнали.


Коментари към този обект


QR код визитка