Какво търсиш? Къде?
Начало друг... Туризъм и отдих Почивки в България Къща за гости "Лаванда"
Share
Добави в Svejo
Къща за гости "Лаванда" - Главна снимка Къща за гости "Лаванда" - Снимка 1Къща за гости "Лаванда" - Снимка 2Къща за гости "Лаванда" - Снимка 3Къща за гости "Лаванда" - Снимка 4Къща за гости "Лаванда" - Снимка 5Къща за гости "Лаванда" - Снимка 6Къща за гости "Лаванда" - Снимка 7Къща за гости "Лаванда" - Снимка 8Къща за гости "Лаванда" - Снимка 9

Къща за гости "Лаванда"

Готови ли сте за една невероятна почивка?

Град: друг..., 2969 Адрес:

, с. Ковачевица 2969, община Гърмен, България
Мобилен: 0894 36 96 36
Сайт: http://www.lavanda.bg/bg-bg/index.htm


Предлагани намаления


10%
Намаление от стандартните цени за нощувка и закуска.
5%
Намаление от промоционалните пакетни цени.

Описание на обекта

Лаванда е традиционна къща за гости, разположена в красивите Западни Родопи на Южна България. Това е място, където времето спира и душата се подмладява чрез обикновените радости от кристалния планински въздух, спокойното селско ежедневие, вкусната местна храна, поднесена от усмихнати хора и от уютната обстановка в къщата. Къща за гости Лаванда се намира в известния архитектурен резерват Ковачевица. Само на няколко часа път от вашето динамично градско ежедневие, ви предлагаме да избягате от бързия ритъм на големия град и да ни гостувате за няколко дни. Гарантираме, че почивката при нас ще повдигне духа ви и ще ви накара да се усмихвате лъчезарно!

Лаванда е създадена, за да осигури неповторим уют и спокойствие на гостите си, като в къщата има възможност да се използват всички общи помещения. На разположение на гостите са огромен потон с камина и живописна гледка към селото, прекрасен двор на няколко нива с чаровни кътчета за отдих, уютна механа, където можете да се забавлявате с разнообразни игри или просто да си почивате пред камината с чаша ароматно вино.

Стаите
Къща за гости Лаванда предлага четири стаи - Лавандула, Шипка, Орех и Слънчглед. Стаите са с уникален дизайн, включващ модерни удобства, съчетани с традиционната местна архитектура.


Коментари към този обект


QR код визитка