Какво търсиш? Къде?
Share
Добави в Svejo
Онлайн магазин Jasminbg.com - Главна снимка Онлайн магазин Jasminbg.com - Снимка 1Онлайн магазин Jasminbg.com - Снимка 2Онлайн магазин Jasminbg.com - Снимка 3Онлайн магазин Jasminbg.com - Снимка 4Онлайн магазин Jasminbg.com - Снимка 5Онлайн магазин Jasminbg.com - Снимка 6

Онлайн магазин Jasminbg.com

Колиета, обеци, гривни, пръстени и други аксесоари.

Град: Варна, 0 Мобилен: 0884/ 93 45 36
Сайт: http://www.jasminbg.com/


Предлагани намаления


10%
намаление, което не важи за продукти в промоция, категория "Клинове за отслабване и категория "БУТИК Unique". МОЛЯ, въведете баркода на Вашата карта в поле "Код за отстъпка"

Описание на обекта

Ние от екипа на Онлайн магазин Жасмин работим с максимата "КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е ДОВОЛЕН"!  С доброто отношение и качествените продукти, които предлагаме, сме заслужили доверието на клиентите.  Надяваме се за в бъдеще да  бъдем и за Вас един от  най-предпочитаните сайтове за пазаруване.

За да се възползвате от отстъпката, моля въведете баркода от гърба на вашата карта в поле "код за отстъпка" при поръчка.

JasminBG предлага модна бижутерия, разработени в три серии - CRYSTAL PERFECT/маркова бижутерия със запазен знак/- включва бижута с 18 каратово нано позлатяване, кристали Сваровски, кристален Цирконий и кристални Перли, раздел Murano Glass-колиета и комплекти от Венецианско стъкло, отделни бутикови ръчно изработени дизайнерски модели с полу-скъпоценни камъни, естествени перли и сребро и колекция на фирма Скендерови Арт от ръчно изработена керамика и диахронно стъкло. Всяко бижу се предлага със сертификат и луксозна кутия. Сребърните бижута имат маркировка за сребро / разрешително за продажба на сребро и скъпоценности, вписано в Министерство на финансите под № 03831/. При покупка с цел продажба се издават фактури на фирми.
Изящните комплекти, колиета и обеци ще задоволят и най-изтънчения вкус. Ние Ви предлагаме да се докоснете до света на истинския блясък и неподправената красота, да превърнете и своя свят в красива приказка с неповторимите и деликатни бижута в Онлайн магазин Jasmin.

За нас е важно клиентите да останат доволни от направената покупка. В случай, че полученият от Вас продукт не отговяря на този, който сте поръчали - разминава се по форма, размери ,описание или е с неотстраним производствен  дефект, Вие можете още веднага да предявите рекламация и да го върнете. Новата услуга на Спиди - наложен платеж от получателя към подателя, ще Ви помогне лесно още на следващия ден да възстановите направените разходи.
Всеки продукт може да бъде върнат без причина за рекламация в срок от 7 дни след получаването му.
В случай, че рекламацията е неоснователна куриерските разходи са за сметка на получателя. При констатиране на опит за умишлено увреждане на бижутата, продуктите се връщат на получателя за негова сметка.Коментари към този обект


QR код визитка