Какво търсиш? Къде?
Начало София Всичко за дома и офиса Интериорен дизайн Интериорен дизайн - Назар Захир
Share
Добави в Svejo
Интериорен дизайн - Назар Захир - Главна снимка Интериорен дизайн - Назар Захир - Снимка 1Интериорен дизайн - Назар Захир - Снимка 2Интериорен дизайн - Назар Захир - Снимка 3Интериорен дизайн - Назар Захир - Снимка 4

Интериорен дизайн - Назар Захир

Интериорен дизайн.

Град: София, 1000 Адрес:

Център, ул. Княз Борис I №73
Мобилен: 0878 606 891 Лице за контакт: Тихомир Първанов


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Един дом не е задължително да е претъпкан със скъпи и ненужни вещи, а да е направен с вкус и Любов. Хората които живеят там трябва да се чустват щастливи и ”у дома си”!
Неутрализиране на гео-патогенни зони, породени от големи захранващи електропроводи, подпочвени води, сателитни клетки за мобилни оператори. Работене с положителната мисъл на намерението. Симулиране по най-позитивния начин за хармонизиранене уюта в дома, комфорта и желанието за по-щастлив живот. Проектите са индивидуални освен с дизайна винаги се прави и профил на семейството – тяхната съвместимост и съвети как да бъдат в по-хармонични отношения. Използват се кристалите, като зареждащи фактори. Работи се по-най непретенциозната, но ефикасна - „Школа на Формите".
Самото понятие Фън Шуй не означава просто да поставиш огледалото на правилното място и готово..., а да повярваш с позитивизъм и да се заредиш с любов. Самото движение е по-скоро опредметяване на намерението. Ако с насмешка правите тези промени ще постигнете само триизмерен ефект и нищо повече.
Фън Шуй е начин на живот , а не заучени неща и най-красивото е че всеки път може да е различно и интересно.Коментари към този обект


Работно време

Понеделник:от 12:00 до 20:00
Вторник:от 12:00 до 20:00
Сряда:от 12:00 до 20:00
Четвъртък:от 12:00 до 20:00
Петък:от 12:00 до 20:00
Събота:Почива
Неделя:Почива


QR код визитка