Какво търсиш? Къде?
Share
Добави в Svejo
Fit Kids - Главна снимка Fit Kids - Снимка 1Fit Kids - Снимка 2Fit Kids - Снимка 3Fit Kids - Снимка 4Fit Kids - Снимка 5Fit Kids - Снимка 6

Fit Kids

Детски клуб за фитнес и спорт.

Град: София, 113 Адрес:

Изток, жк. Изток, ул. Фр. Жолио Кюри, бл. 87 (на ъгъла с ул. Антон П. Чехов)
Телефон: 02/ 878 0496 Мобилен: 0897958928
Сайт: http://www.fitkids.bg/


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Фит Кидс открива нови възможности за вашите деца.

Ние знаем, че вие се стремите да дадете на децата си най-добрата основа за успех, Фиткидс® спорт за деца е тук за да ви помогне в това начинание. Нашата компания работи в областта на спорта и усилията ни са насочени в подпомагане на децата да постигнат успех в живота.

Нашата програма е без състезателен характер, а нейната цел е да разкрие потенциала на всяко дете и да изгради двигателните му умения в приятна и безопасна среда. В същото време развива и обогатява емоционалните, интелектуални и социални умения. Ние насърчаваме децата да дават най-доброто от себе си във всичко, което правят, а не на всяка цена да са най-добрите. Нашите специалисти работят с децата за развитие на техните способности и самочувствие, които ще им помогнат във всички аспекти на живота. Тази философия споделена от всички наши членове, определя високия капацитет на нашата програма за развитие на децата.

За вашите деца ние предлагаме:
Йога
Спортна гимнастика
Художествена гимнастика
Саунд карате
Активни игри
Фитнес
Хип-хоп и модерен балет
Пилатес
Рехабилитация


Коментари към този обект


QR код визитка