Какво търсиш? Къде?
Начало София Услуги за теб Превод и легализация Фидес Интерконсулт ООД
Share
Добави в Svejo
Фидес Интерконсулт ООД - Главна снимка Фидес Интерконсулт ООД - Снимка 1Фидес Интерконсулт ООД - Снимка 2

Фидес Интерконсулт ООД

Агенция за преводи и легализация.

Град: София, 1504 Адрес:

Център, ул. "Св. Климент Охридски" 4
Телефон: 02/ 946 13 92; 02/ 943 86 65; 02/ 943 42 97 Мобилен: 0887 79 22 82
Сайт: http://www.fides.bg


Предлагани намаления


5%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Фидес Интерконсулт ООД е професионална агенция за преводи и документация, която осигурява преводачи на 34 езика и правни услуги по документи от 1992 година. Във Фирмата вас ви обслужват 12 служители и повече от 230 преводачи. Между тях преобладават филолози, юристи и специалисти с висше техническо, икономическо и медицинско образование.

Преводите се извършват от квалифицирани преводачи с гарантирано високо качество на работата, професионално оформяне и бързи срокове за изпълнение. Нашата група на преводачите включва професионалисти, подбрани след най-строга проверка на квалификацията им. Службата по качеството възлага на втори преводач прецизно изчитане на превода и проверка на коректността му от гледна точка на културата на държавата на езика на превода.

Според възможностите на българския пазар на труда привличаме преводачи, работещи на своя роден език. Големият щат от професионални преводачи ще осигури успешното провеждане на преговори, изложби, шеф-монтажни работи, посрещане на чуждестранни делегации и пътувания на специалисти и бизнесмени в чужбина.

Новости
Доставката можем да извършим в електронен вид, по факс, с куриер, можем да изпратим вашите документи в чужбина с избран от вас куриер за международна доставка - DHL, TNT, FedEx, Булпост и т.п.


Коментари към този обект


QR код визитка