Какво търсиш? Къде?
Начало София Транспорт Автобусни компании "Етап-Адресс" АД
Share
Добави в Svejo
"Етап-Адресс" АД - Главна снимка "Етап-Адресс" АД - Снимка 1"Етап-Адресс" АД - Снимка 2"Етап-Адресс" АД - Снимка 3"Етап-Адресс" АД - Снимка 4"Етап-Адресс" АД - Снимка 5

"Етап-Адресс" АД

Пътнически автотранспорт в страната и чужбина.

Град: София, 1527 Адрес:

Център, бул. "Васил Левски" № 138
Телефон: 02/ 945 39 99 Факс: 02/ 945 39 39
Сайт: http://www.etapgroup.com/


Предлагани намаления


5%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Основната дейност „Етап-Адресс” АД е вътрешен и международен пътнически автотранспорт в страната и чужбина.
От м. Януари 2000 г. е член на Националната Асоциация на автобусните превозвачи в България / НААП /. „Етап-Адресс” АД е лицензирано за международен превоз на пътници от 1998 г., а от 12.08.2002 г., е лицензирано като туристически агент.
“Груп плюс” ООД е регистрирана в гр.София на 27.04.2001 г., фирмено дело № 4639 и адрес гр. София, бул. ”Васил Левски” № 138.
Основната дейност на дружеството е пътнически автотранспорт в страната. От 28.01.2005 г. е лицензирано като туристически агент и туроператор.
”Груп плюс” ООД е лицензирано за международен превоз на пътници от 2006 г. Дейността се осъществява от собствен автопарк.
“Груп плюс” ООД съвместно с “Етап-Адресс”АД притежава собствена авторемонтна база, находяща се в гр.София, община Сердика, ул.”Лавандула” №10 в квартал “Орландовци-Малашевци”, оторизирана за сервизно обслужване на марките TEMSA DIAMOND и TEMSA SAFIR от сервиз Temsa Sanayi Ticaret A.S.
Фирмите експлоатират ежедневно над 30 редовни и сезонни автобусни линии за превоз на пътници в България. Транспортните услуги се осъществяват с притежаваните от двете дружества автобуси, които са снабдени с аудио-визуална техника, климатична инсталация, хладилник, кафемашина, DVD, TV с два монитора, микрофон, наличие на двойни подлакътници, ABS спирачна система, кетъринг с обслужващ персонал. Високите изисквания към техническата поддръжка на автопарка и професионалната квалификация на персонала са гаранция за качеството на предлаганите услуги. Изключително добре разработените графици и линии дават възможност да се осигури редовен автобусен транспорт и да се задоволяват специфичните изисквания за междуградски транспорт на възможно най-висок процент от населението.
Фирмите има изградени и оборудвани над 30 офиси в страната, обслужвани от над 100 души квалифициран персонал.


Коментари към този обект


QR код визитка