Какво търсиш? Къде?
Share
Добави в Svejo
Джей Би Кей Дизайн - Главна снимка Джей Би Кей Дизайн - Снимка 1

Джей Би Кей Дизайн

Графичен дизайн, предпечатна подготовка и билборд реклама.

Град: София, 1000 Адрес:

Център, ул. "Княз Борис l", 43 А
Телефон: 02/ 953 41 40 Мобилен: 0888 21 57 15
Сайт: www.jbkdesign.com


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Джей Би Кей Дизайн e агенция предлагаща цялостно рекламно обслужване. Работата ни се състои в много повече от изработването на „хубави рекламни материали”. Наша основна задача е намирането на ефективни и оригинални решения за вашия бизнес, а също така и изграждането на възможно най-добрия имидж за вашия продукт или компания. Ние ще открием оптималната формула за реализацията на идеите ви, ще придвижим даден продукт или услуга от концепцията- до клиента по най- ефикасния начин. Нашите маркетингови решения и дизайн помагат на клиентите ни да оформят, стартират или позиционират своя бизнес.
С други думи нашата работа води до резултати!!
Джей Би Кей Дизаин е основана през 1996г. от екип млади специалисти, като търговска марка на Джей Би Кей Интернешънъл с една главна цел- намирането на оптималните маркетингови и рекламни решения за вашата компания. Наше мото е да бъдем надеждни, точни и оригинални. Ние осигуряваме висококачествени услуги и продукти във всички аспекти. Ние гарантираме за нашата работа.
От основаването си през 1996 до днес, ние от Джей Би Кей Дизайн планираме, разработваме и осъществяваме маркетингови и рекламни кампании, които се отличават с уникален, модерен, ефективен и интелигентен стил. Ние виждаме „цялата картина” с око изострено към детайла и отношението ни личи в абсолютно всеки наш проект. Обадете ни се.
Открийте какво ние от Джей Би Кей Дизайн можем да направим за вас!!


Коментари към този обект


Работно време

Понеделник:от 10:30 до 18:00
Вторник:от 10:30 до 18:00
Сряда:от 10:30 до 18:00
Четвъртък:от 10:30 до 18:00
Петък:от 10:30 до 18:00
Събота:Почива
Неделя:Почива


QR код визитка