Какво търсиш? Къде?
Начало София Детски стоки и услуги Детски центрове Детско студио "Кенгуру"
Share
Добави в Svejo
Детско студио "Кенгуру" - Главна снимка Детско студио "Кенгуру" - Снимка 1Детско студио "Кенгуру" - Снимка 2Детско студио "Кенгуру" - Снимка 3Детско студио "Кенгуру" - Снимка 4Детско студио "Кенгуру" - Снимка 5Детско студио "Кенгуру" - Снимка 6Детско студио "Кенгуру" - Снимка 7Детско студио "Кенгуру" - Снимка 8Детско студио "Кенгуру" - Снимка 9

Детско студио "Кенгуру"

Детска градина

Град: София, 1618 Адрес:

Манастирски Ливади, ул. Майстор Миленко Радомирец №32
Мобилен: 0885 91 08 09 Лице за контакт: Николай Николаев
Сайт: http://www.detskostudio.eu


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Родителите са най-ценните партньори в нашия живот. Ние, в детско студио Kangaroo, искрено вярваме, че когато взаимоотношенията между възпитателите и семейството са изградени на взаимно доверие, диалог и сътрудничество, се допринася за реализиране на общите ни цели в името на правилното развитие на детето.

Мисията на детско езиково студио Kangaroo е възпитание на хора на бъдещето, изпълнени с опимизъм и вяра в собствените сили - знаещи, можещи и с високо самочувствие, което е основано на получени знания и умения.

Утвърждаване на детското езиково студио като среда за културно-възпитателна и образователна работа, провокиране на творчески изяви и център за сътрудничество между деца и родители.

Получаване на знания и умения за живота, които ще помогнат на децата да разберат света, в който живеят и да осъзнаят собствената си значимост. Да успеят да използват пълния си потенциал и да направят реалност и най-смелите си мечти. Основната ни цел е да осигурим атмосфера на любов и разбиране, способстваща развитието на умствените и физическите способности на децата, както и уменията им за общуване. Наша цел е и да осигурим подходящи условия за нормалното им физическо развитие.

Детско езиково студио Кенгуруу предлага още следните предимства:
  • целогодишна;
  • целодневна;
  • чуждоезиково обучение;
  • видеонаблюдение;
  • детска йога.


Коментари към този обект


Работно време

Понеделник:от 08:00 до 19:00
Вторник:от 08:00 до 19:00
Сряда:от 08:00 до 19:00
Четвъртък:от 08:00 до 19:00
Петък:от 08:00 до 19:00
Събота:Почива
Неделя:Почива


QR код визитка