Какво търсиш? Къде?
Начало София Образование и изкуство Курсове и обучение "Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни
Share
Добави в Svejo
"Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни - Главна снимка "Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни - Снимка 1"Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни - Снимка 2"Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни - Снимка 3"Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни - Снимка 4"Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни - Снимка 5

"Да творим в цветове" - арт занимания за възрастни

Арт занимания за възрастни.

Град: София, 1373 Адрес:

Западен Парк, ул. Суходолска №23
Мобилен: 0887 38 28 13 Лице за контакт: Юлия Пъшкина и Мирослава Делчева - Пепелджийска
Сайт: Фейсбук страница


Предлагани намаления


10%
Отстъпка от цената на посещение или от цената на месечна карта.

Описание на обекта

“Да творим в цветове”, арт занимания за възрастни създадени заедно с екипа на “My colour”, която има за цел да стимулира “пробуждането” на вашата креативност, да подкрепи разгръщането на творческата ви енергия, да повярвате в себе си и да забавите ритъма на ежедневния си живот. Идеален начин за  релаксация след тежък работен ден!

Арт заниманията “Да творим в цветове”, представляват цикъл от 7 занимания, всяко от които е посветено на определен цвят;
Заниманията, чрез изкуство гарантират релаксация след динамичното и стресиращо ежедневие, подобряват креативното мислене и творческото изразяване, дават възможност за наблюдение и опознаване на нашите усещания.
Заниманията включват опознаване на цветовете – тяхното влияние върху тялото, ума и емоциите на човека чрез различни вкусове, форми, аромати и арт техники. Изследване на усещанията, които ни носи цвета и използване на цветовете в ежедневието ни.
Арт заниманията са съобразени с качествата на цветовете и включват различни техники като рисуване, писане, шиене, ръчна изработка на аксесоари, бижута, предмети от глина, хартия, текстил, филц, пластелин и др.
Кратка информация за услугата

Заниманията се провеждат всяка сряда от 18:30 до 20:30 часа на ул. “Суходолска” 23.
Участието във всяко едно занимание е с предварително записване на телефон 0887382813 или на имейл: equalopp.ass@abv.bg
Максимум участници на едно занимание – 12 души. При записани повече от 12 души, ще бъде сформирана още една група в друг ден от седмицата.
Водещи: Юлия Пъшкина и Мирослава Делчева - Пепелджийска


Коментари към този обект


QR код визитка