Какво търсиш? Къде?
Share
Добави в Svejo
Concierge.bg - Главна снимка Concierge.bg - Снимка 1Concierge.bg - Снимка 2Concierge.bg - Снимка 3

Concierge.bg

Оснвовната ни цел е да помагаме на заети хора да организират с лекота ежедневието си.

Град: София, 1618 Мобилен: 0878 478 012
Сайт: www.concierge.bg


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Concierge.bg е услуга обхващаща многообразни дейности, чиято цел е да помага на заети хора да организират с лекота дейността и ежедневието си. Като съчетаваме услугите на личен асистент и тези на традиционния помощник, ви помагаме да постигнете баланс във всяка област. Никое желание не е прекалено голямо или малко за нас, тъй като се стремим да осигурим най-доброто в живота, било то за работата или свободното ви време. От търсене на подходящото жилище до управление на ангажиментите ви, от резервиране на ресторант до организиране на перфектната почивка – ние ще направим това, за което нямате време, за да разполагате с повече време за нещата, които обичате да правите.

Concierge.bg ви осигурява едно от най-ценните неща на света - време. Повече време, което да прекарате както желаете – със семейството си, в спортната зала, на почивка или като просто си отдъхвате. Обадете ни се още днес, за да узнаете как да си спечелите обратно свободното време и да внесете баланс в живота си.

Независимо дали сте индивидуален клиент, малко предприятие или голяма корпорация, ние организираме услугите си съобразно вашите нужди. Винаги намираме начини да направим повече, за да може вие да вършите по-малко!

Подходът ни е изцяло гъвкав, за да отговаря на вашите изисквания. Работим където е необходимо – в дома ви, от нашия офис, навън и където е нужно. Седалището ни се намира в София, но с радост съдействаме на клиентите си  в провинцията и в чужбина.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
От понеделник до петък, 09:00 - 20:00 ч. Услугите на Concierge.bg могат да се извършват извън посоченото работно време както и в почивни и празнични дни.

Резервации: Можем да ви направим резервация за ресторант, билети, пътуване, кола под наем и каквото и да е друго, което желаете.


Организиране на събития: Можем да ви съдействаме да организирате перфектния ден, било то с помощ за поканите, координиране на гостите и всичко останало.


Преместване: Concierge.bg може да ви предостави информация за цени на надеждни фирми за преместване, да координира услугите и да проконтролира целия процес на нанасяне или изнасяне, за да облекчи една потенциално изключително стресираща ситуация.


Грижа за дома: цялостно координиране на почистването на дома и на необходимите поправки. Ако не можете да прекарате цял ден в очакване на обаждане по телефона, фирми за услуги, техници или доставки, ние ще го направим вместо вас, а вие можете да разполагате със свободното си време!


Доставки: Concierge.bg може да уреди взимането или доставянето на вашите вещи, независимо дали се отнася за носене на дрехи за химеческо чистене, офис материали или пощенски пратки.


Подаръци: Купуване на подаръци, опаковане, връщане и замяна на нежелани предмети – можем да отговорим на всичките ви желания. Можем да поръчаме и доставим цветя до вас или на друг адрес.


Подреждане на дома: Стаите ви са разхвърлян и в килерите цари хаос? Нека ги подредим вместо вас! Почивайте си докато ние се справяме с неприятните задължения! Ако искате нещо повече от обикновено почистване, можем да уредим консултация с интериорен дизайнер!


Планиране на пътешествия: Можем да ви помогнем в планирането на вашите почивки, романтични уикенди, с резервирането на самолет, влак, кола, хотел.


Пазаруване: Просто ни изпратете и-мейл или sms с вашия списък за покупки или ни се обадете и ние ще купим всичко и ще го доставим до дома или офиса ви. Можем да вземем и лекарства по рецептата ви от аптеката и да ви ги доставим.


Помощ при намиране на персонал: Можем да ви помогнем да намерите личен шофьор, телохранител, детегледач, готвач или друг специалист, какъвто може да ви е необходим.


Услуги за автомобили: Можем да измием автомобила ви, осигуряваме поддръжка, смяна на гуми, обслужване в гараж по ваш избор или в сервиз, на който се доверявате.


Насрочване на срещи: Можем да ви запишем час за лекар, зъболекар, адвокат, спа или каквото ви е необходимо.
 
Грижа за домашни любимци: Разхождаме, храним и се грижим за домашните ви любимци докато отсъствате.Коментари към този обект


Работно време

Понеделник:от 09:00 до 20:00
Вторник:от 09:00 до 20:00
Сряда:от 09:00 до 20:00
Четвъртък:от 09:00 до 20:00
Петък:от 09:00 до 20:00
Събота:Почива
Неделя:Почива


QR код визитка