Какво търсиш? Къде?
Начало София Мода, красота и аксесоари Дрехи Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14
Share
Добави в Svejo
Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Главна снимка Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 1Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 2Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 3Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 4Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 5Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 6Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 7Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14 - Снимка 8

Бутиков магазин "Lorena", бул. "Цариградско шосе" 14

Дрехи, обурки, чанти и аксесоари.

Град: София, 1113 Адрес:

Изток, бул. "Цариградско шосе" 14
Мобилен: 0886 27 11 00
Сайт: www.lorenabulgaria.eu


Предлагани намаления


5%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

"Лорена" е търговска марка на стара обувна фабрика в Италия, под която са се произвеждали и произвеждат дамски обувки с претенции за новаторство в модата, неповторимост и качество. Кръстника на марката: ФАБИО ЛОРЕНА е моделиер във въпросната фабрика от 1968г. Колекциите му са екстравагантни, интересни и в същото време на достапни цени, без компромис в качеството. Той е и съсобственик в производството. Успеха на тази концепция води до развитие и излизане извън пределите на Италия. С разширяването на общия Европейски съюз и пазар, производствени филиали на фирмата, държаща правата върху марката "LORENA" се откриват в Испания под името "LORENA  KARERAS", в Гърция под името "LAUNA  BUZIOS" и Бразилия под името "ZAPATO  LORENA".

Утвърдена на Европейския и Световен пазар, в духа на глобализацията през 1996 г., "LORENACALZATURIFIZIO" Италия стъпва на Китайския пазар със съвместно производство на обувки с марка "LORENA" от смесено дружество "INSA – SHENZHEN". Контрола, дизайна, материалите са изцяло под наблюдение на италиянски моделиери. Развитието е с невероятни темпове.
"LORENA" присъства на българския пазар от 1998 г. Успеха въпреки нелицензирани доставчици и търговски представители е голям.

През 2003 г.  официален партниор на "LORENA CALZATURIFIZIO", става "ЛОРЕНА БЪЛГАРИЯ" ООД – София ,която притежава изцяло правата и дистрибуцията върху марката за България. През март 2004 г. се появява първият магазин " LORENA " в София на бул."Цариградско шосе" 14.

Стремежът във фирмата е клиентите ежеседмично да виждат нови неща и то в малки серии, за да се чувстват единствени и неповторими.Това разбира се не е за сметка на цените, които са напълно достъпни. "LORENA" е символ за друг поглед върху живота, допълвайки колекцията обувки с колекция от облекла и аксесоари (чанти и колани към обувките).Закупените стоки са не само с гаранция за качество, но и с гаранция за неповторимост.Коментари към този обект


Работно време

Понеделник:от 10:00 до 19:45
Вторник:от 10:00 до 19:45
Сряда:от 10:00 до 19:45
Четвъртък:от 10:00 до 19:45
Петък:от 10:00 до 19:45
Събота:от 10:30 до 19:30
Неделя:от 11:00 до 17:00


QR код визитка