Какво търсиш? Къде?
Начало София Спорт и хоби Аеробика Аеробик клуб Dancehall
Share
Добави в Svejo
Аеробик клуб Dancehall - Главна снимка Аеробик клуб Dancehall - Снимка 1Аеробик клуб Dancehall - Снимка 2Аеробик клуб Dancehall - Снимка 3Аеробик клуб Dancehall - Снимка 4Аеробик клуб Dancehall - Снимка 5Аеробик клуб Dancehall - Снимка 6Аеробик клуб Dancehall - Снимка 7Аеробик клуб Dancehall - Снимка 8

Аеробик клуб Dancehall

Клуб по аеробика

Град: София, 1618 Адрес:

Борово, ул. "Казбек" 30
Мобилен: 0884 79 06 20; 0889 20 45 88
Сайт: www.dancehallaerobics.com


Предлагани намаления


10%
Намаление за всички стоки и услуги

Описание на обекта

Основател на клуба е Миглена Миткова, която е и инструктор в тренировките по тае-бо.

Миглена започва да спортува сравнително късно, на 20-годишна възраст, но смята, че никога не е прекалено късно човек да заобича спорта. Първоначално посещава занимания по тае-бо, след което открива бокса и започва с ентусиазъм да ходи на всяка тренировка. През 2007г. става бронзова медалистка на републиканско първенство, но решава, че предпочита да тренира за здраве и тонус. Половин година по-късно се записва в курс за съдии и към момента е практикуващ съдия по бокс. Тренирала е също кикбокс и свободни боеве (ММА).

Миглена е дипломиран инструктор по аеробика, степ аеробика, тае-бо, пилатес и др. Води тренировките по тае-бо в популярен фитнес клуб в квартал Овча Купел в продължение на една година, след което решава да окрие свой аеробик клуб, защото вярва, че спортът е нужен в напрегнатото и еднообразно ежедневие.

Така, с много труд и желание, се създава аеробик клуб Dancehall, кръстен на любимия стил музика на Миглена, който буквално преведен означава „зала за танци”.

Надяваме се да станете част от тази красива идея и положените усилия скоро да родят плодовете на доволните клиенти!

Аеробик клуб Dancehall е най-новата възможност за Вас да се забавлявате докато поддържате добра форма и тонус. Не е нужно да прекарате един час от деня си в скука за да бъдете здрави и красиви! Ние Ви предоставяме широка гама от възможностти за да откриете Вашия любим стил!


Коментари към този обект


QR код визитка